چگونه برنامه ریزی کنیم؟
تا حالا چند بار شده است که در طول روز کلی کار داشتید ولی به انجام هیچ کدامشان نرسیدید؟ یا برعکس، چند بار شده که کارهای زیادی نداشتید، اما بازهم نتوانستید همان کارهای کم و ساده را انجام دهید!؟ چقدر بابت انجام ندادن به موقع کارهای خود و دیگران، مشکلات زیادی برایتان به وجود آمده است؟ همه این مشکلات یک دلیل بیشتر ندارند: عدم برنامه ریزی مناسب. ما در این مقاله قصد داریم بهترین تکنیک های برنامه ریزی مناسب و درست را به شما آموزش دهیم تا به خوبی بتوانید کارهای خود را مدیریت کنید و اتفاقات خوبی را برای خودتان رقم بزنید. در واقع شما در این مقاله با موارد زیر به خوبی آشنا خواهید شد:
- برنامه ریزی چیست؟
- اهمیت برنامه ریزی
- جملات بزرگان درباره برنامه ریزی
- اصل مهم برنامه ریزی؟
- اصول برنامه ریزی
- اشتباهات رایج در برنامه ریزی
- چرا برنامه ریزی نمیکنیم؟
- تکنیک های برنامه ریزی
برنامه ریزی چیست؟
قبل از اینکه تعریف برنامه ریزی را مطالعه کنید، پیشنهاد میکنم حتماً فایل صوتی زیر را گوش دهید، چون قطعاً میتواند بسیار کمکتان کند.
بگذارید تکلیفمان را همین جا با خودمان مشخص کنیم و همین ابتدا بگوییم که برنامه ریزی یا طرح ریزی یعنی چه ؟
دقت کنید که اصلاً برنامه ریزی موفق به معنی انجام دادن حجم انبوهی از کارها نیست. معنی خلاصه و مفید آن میشود:
انجام کارها به صورت منظم و دقیق برای رسیدن به اهداف (اهداف میتوانند روزانه باشند مثل خواندن یک کتاب، میتوانند هفتگی و ماهانه باشند و یا حتی داشتن یک روز خوب باشند و…)
حالا با این تعریف راحت تر میتوانیم برای برنامه ریزی درست، گام برداریم و تکنیک های یک برنامه ریزی استراتژیک را یاد بگیریم.
برنامه ریزی روزانه
یکی از مهم ترین برنامه ریزی هایی که ما باید انجام دهیم، برنامه ریزی روزانه است. چرا که همین برنامه های کوچک و روزمره زندگی هستند که در نهایت موفقیت های بزرگ ما را شکل می دهند. اگر ما چندین ماه و حتی چندین سال بتوانیم برنامه ریزی روزانه درستی داشته باشیم و خیلی منظم و درست پیش برویم، قطعاً نتیجه بسیار خوبی خواهیم گرفت و مانند تصویر زیر که نت های موسیقی کوچک به هم پیوسته شدند تا در نهایت یک نت درست را بسازند، ما هم روز به روز کامل تر خواهیم شد و نهایتاً می توانیم موفقیت بزرگی را از آن خود کنیم.
به همین دلیل ما قصد داریم در این مقاله بیشتر درباره برنامه ریزی روزانه صحبت کنیم تا ابتدا روزهای خوبی را برای خود رقم بزنیم و سپس دوران خوب خودمان را شروع کنیم.
اهمیت برنامه ریزی
تا حالا به این موضوع دقت کردید که چرا افراد موفق کارهایی که در طول روز انجام میدهند از سایر افراد مفیدتر است؟ آن ها هم مثل ما در هر روزشان ۲۴ ساعت وجود دارد. ولی با این حال تعداد کارهای انجام شده در طول روزشان بیشتر از ماست!
دلیلش مشخص است. چون آنها مدیریت زمان و برنامه ریزی را به خوبی بلدند و با این دو مهارت، توانستند از زمانشان بهترین استفاده را ببرند.
یک بار دیگر به جملات و دردسرهایی که در مقدمه گفته شد دقت کنید. فکر میکنم از بین رفتن همین مشکلات به اضافه کلی مشکل دیگر برای پی بردن به اهمیت بالا و اهداف برنامه ریزی کافی باشد. اما بازهم به برخی ازاهداف آن اشاره میکنیم.
- مدیریت زمان
- منظم شدن
- انجام دادن تمام کارها
- افزایش قدرت اراده و سرسختی
- غلبه بر تنبلی
- و کلی فایده دیگر که حتی نام بردنشان هم از حوصله متن خارج است…
جملات بزرگان درباره برنامه ریزی
برای پی بردن بیشتر به اهمیت این موضوع مهم، به تعدادی از جملات بزرگان درباره برنامه ریزی اشاره میکنم:
- اگر شما تصمیم نگیرید چگونه روزتان را بگذرانید، دیگران برای شما این کار را خواهند کرد. (جان سی مکسول، نویسنده کتاب برنامه ریزی روزانه)
- وقتی در نقشه اهداف خود شکست میخورید، در واقع برای شکست خوردن آماده شده اید. (بنجامین فرانکلین)
- یک هدف، بدون برنامه ریزی، تنها یک آرزوست. ،(آنتوان دوسنت اگزوپری)
- اگر ندانی به کدام سمت حرکت میکنی، به مقصد نخواهی رسید. (یوگی برا)
- برنامه ریزی در زندگی باعث میشود آینده را به جال بیاورید و در آن تغییر ایجاد کنید. (آلن لاکین)
پس حالا که متوجه شدیم یک برنامه ریزی خوب برای زندگی تا این حد اهمیت بالایی دارد، فکر میکنم شما هم مثل من ترجیح میدهید سریع تر به قسمت های مهم آن اشاره کنیم تا گام بلندمان را در راستای رسیدن به ویژگی های خوب بالا، برداری
چرا برنامه ریزی نمی کنیم ؟
شاید این سوال برای شما هم پیش آمده باشد که چرا با وجود این که میدانیم برای رسیدن به موفقیت و اهدافمان باید برنامه ریزی در زندگی شخصی خودمان کنیم، باز هم علاقه ای به برنامه ریزی و عمل کردن به آن نداریم! باید بدانید که این عدم برنامه ریزی موفق دلایل زیاد مختلفی دارد که در ادامه به 4 مورد از مهم ترین آن ها اشاره میکنیم.
1. ترس از محدود شدن
اولین دلیل عدم برنامه نریختن ، این است که میترسیم وقت های آزاد و تفریحمان از بین برود، محدود بشویم، نتوانیم مثل قبل هر کاری که دلمان میخواهد انجام بدهیم و…
در حالی که اصلاً این طور نیست! برنامه ریزی درست نه تنها باعث محدود شدن ما نمیشود، بلکه باعث میشود وقت های آزاد بیشتری هم داشته باشیم! چون اگر این برنامه ریزی دقیق و صحیح باشد، هم به تفریحاتمان میرسیم، هم میتوانیم با قدرت بیشتری به سمت موفقیت و اهدافمان حرکت کنیم و حتی کارهای بیشتری را هم انجام بدهیم.
پس حتماً این نکته مد نظرمان باشد که برنامه ریزی موفق، دلیلی برای محدود شدن نیست.
2. وقتی از برنامه عقب میاُفتیم دیگر ادامه نمیدهیم!
دومین دلیل، این است که وقتی ما فقط و فقط یک کار را نمیتوانیم انجام بدهیم، کلاً بی خیال ادامه برنامه مان میشویم و آن را رها میکنیم.
این کار ما، درست مثل این میماند که وقتی یک سوال را در برگه امتحانی بلد نیستیم، بقیه سوالات را هم جواب ندهیم و قید کل آن امتحان را بزنیم!
دقیقاً همین قدر غیر منطقی! پس انجام ندادن یک کار در برنامه ریزی روزانه، نباید باعث شود ما تمام آن برنامه را انجام ندهیم. بلکه باید باید قدرت و انرژی مان را برای انجام دادن ادامه آن برنامه افزایش دهد.
3. کارهایی که در برنامه مان هست را دوست نداریم
دلیل سوم، از یکی از اشتباهات ما در برنامه ریزی در زندگی شخصی سرچشمه میگیرد. ما معمولاً کارهایی را در برنامه قرار میدهیم که از آنها خوشمان نمی آید. مثلاً:
2 ساعت مطالعه ، 3 ساعت تحقیق علمی، صبح زود بیدار شدن و ورزش کردن و…
خب، مسلماً وقتی ما این قدر سخت برنامه میریزیم، انجام دادنش هم همین قدر سخت خواهد بود. پس باید برنامه ای را طراحی کنیم که هم بشود آن را انجام داد و هم برایمان مفید باشد.
4. حجم زیاد کار در برنامه
خیلی از اوقات هم ما یا یک برنامه ریزی خوب در زندگی نداریم، یا طوری برنامه میریزیم که انجام دادنش کار یک روز و حتی دو روز هم نیست! یعنی تقریباً تمام کارهای یک هفته قبل و بعدمان را در برنامه روزانهمان مینویسیم! طبیعی است که وقتی نمیرسیم تمام کارهایی که مدنظرمان هست را انجام بدهیم، کلاً از ریختن برنامه نا اُمید میشویم. احتمالاً شما هم دچار این مشکل بزرگ شدید! درست میگویم؟ برای رفع این مشکل پیشنهاد میکنم حتماً یک بار دیگر برگردید و تعریف برنامه ریزی را دوباره بخوانید.
اصل مهم برنامه ریزی چیست ؟
برنامه ریزی، تکنیکهای مخصوص خودش را دارد که در ادامه این مقاله با آنها روبه رو خواهیم شد. اما مهمترین اصلی که در تمام برنامهها وجود دارد، هدف است. تعریف برنامه ریزی هم همین را میگوید. در حقیقت ما کلی برنامه مینویسیم تا به اهداف خودمان برسیم. به عبارت سادهتر، اگر هدفی وجود نداشته باشد، برنامهای هم وجود ندارد. پس قبل از این که برای قلم به دست بگیرید و شروع با نوشتن برنامه خود بر روی کاغذ کنید، بهتر است که هدف خودتان را واضح و روشن مشخص کنید. تعیین کردن اهداف هم مراحل زیادی دارد که ترجیح می دهم در اینجا وقتتان را زیاد نگیرم و مقاله تکنیک های هدف گذاری را به شما معرفی کنم که بتوانید با استفاده از آن، به خوبی این کار را انجام دهید.
بزرگترین اشتباه در برنامه ریزی
بزرگترین اشتباهی که ما معمولاً در برنامه ریزی مرتکب میشویم، مکتوب نکردن برنامه روزانهمان است. تحقیقات نشان داده اند وقتی شما کارهای خود را مکتوب می کنید شانس انجام دادن آن ها تا چند برابر بیشتر از قبل خواهد بود .
دلیلی هم که احتمالاً پیش خودمان داریم و مانع از نوشتن می شود این است که من کارهای خودم را میدانم و در ذهنم هست که باید چه کار کنم پس دیگر لازم نیست برنامه ام را بنویسم!
در حالی که این واقعاً اشتباه بزرگی است، ما وقتی به صورت مکتوب نکته ای را مینویسیم به آن نکته متعهد میشویم و این مسیر عصبی برای مغزمان ساخته میشود که تو باید آن کار را حتماً انجام دهی.
به همین دلیل است که افراد موفق و بزرگ دنیا میگویند: بنویسید تا اتفاق بیفتد. تا جایی که آقای هنریت کلاوسر، کتابی هم درباره این موضوع نوشته است.
تکنیک های برنامه ریزی
حالا که دانستیم برنامه ریزی چه اهمیت بالایی دارد و البته مهم ترین دلایل عدم برنامه ریزی را هم متوجه شدیم، زمان آن رسیده که بدانیم تکنیک های برنامه ریزی موفق چیست و باید چگونه برنامه ریزی کنیم؟ در ادامه به 8 مورد از راه های برنامه ریزی کردن اشاره خواهیم کرد تا بتوانید با استفاده از آن ها، موفقیت را برای خودتان دست یافتنی تر از همیشه کنید.
1. تهیه چک لیست روزانه
تهیه چک لیست روزانه، بهترین و مهم ترین راهی است که میتوانیم برای داشتن یک برنامه ریزی مناسب داشته باشیم. حالا تهیه این چک لیست چگونه است؟
یک دفترچه بردارید. هر روز کارهایی را که احتمال میدهید یادتان میرود و یا خیلی مهم هستند را بنویسید. جلوی آنها یک مربع کوچک بگذارید و هر شب برنامه آن روزتان را چک کنید و ببینید چند مورد از آن کارها را انجام دادید. در نهایت در مربع های رو به روی کارهای انجام شده تیک بزنید. به همین راحتی!
فقط این کار را به صورت هر روزه و مداوم انجام دهید تا ذهنتان به این موضوع عادت کند و مسیر عصبی آن برایش ساخته شود و بتوانید با این روش، بهترین برنامه ممکن را داشته باشید.
اینجا دوباره برمیگردیم به جمله “بنویسید تا اتفاق بیفتد”. چون شما با نوشتن این برنامه، خودتان را متعهد میکنید که حتماً کارهای نوشته شده را عملی کنید. اما یک پیشنهاد فوق العاده که در این بخش قصد دارم به شما بیان کنم، استفاده از دفتر برنامه ریزی است. چرا که استفاده از چک لیست و یک نوع برنامه خاص، شما را هر روز، گام به گام به انجام کارهای روزانه نزدیک تر می کند.
دفتر برنامه ریزی چک لیست برتر، دقیقاً همین کار را برای شما انجام می دهد و برنامه ریزی را از همیشه آسان تر خواهد کرد؛ چرا که شما در این چک لیست، روزانه می توانید تمام کارهای خود را در آن یادداشت کرده، شکرگزاری داشته باشید، اتفاقات روزانه و مثبت را ثبت کنید، با جملات انگیزشی بمب انگیزه شوید، داستان های افراد موفق را بخوانید، با بهترین قوانین موفقیت آشنا شوید و در یک کلام، هر آنچه برای برنامه ریزی کامل و جامع به آن نیاز مندید را داشته باشید! فوق العاده است! تمام این امکانات را می توانید یکجا در اختیار داشته باشید! پس این فرصت را از دست ندهید و برای این که بهترین نوع برنامه ریزی روزانه را تجربه کنید، همین الآن چک لیست برتر را تهیه کنید.
برای این کار، روی بهترین دفتر برنامه ریزی کلیک کنید.
2. اولویت بندی کنید
اولویت بندی هم یکی از بخش های فوق العاده مهم در اصول یک برنامه ریزی موفق است. چون میتوانید کارهایی که مهم هستند را بشناسید و طبق آنها پیش بروید و وقتتان را صرف کارهای الکی نکنید.
بعد از این که اولویت هایتان را مشخص کردید، کارتان خیلی راحت تر میشود و میدانید که باید برنامه تان را بر چه اساسی طراحی کنید. اگر آن ها را مشخص نکنید، نمیدانید باید به کدام سمت حرکت کنید و ممکن است به بیراهه کشیده شوید.
خود اولویت بندی را هم میتوانید به دو صورت انجام بدهید که اکنون میخواهم به این دو راه اشاره کنم.
راه اول: قانون 20/80
قانون 20/80 یکی از مهم ترین قوانین برای رسیدن به موفقیت است. این قانون را ویلفردو پارتو ابداع کرده و ما میتوانیم با رعایت آن، بهترین نوع برنامه ریزی را داشته باشیم. من اینجا مختصر توضیحی درباره آن بهتان خواهم داد. اما اگر توضیح کامل و جامعی در این باره میخواهید، پیشنهاد میکنم حتماً مقاله فرمول موفقیت را هم مطالعه کنید تا بتوانید از این قانون به بهترین شکل ممکن برای خودتان بهره بگیرید.
قانون 80/20 به ما میگوید که 20 درصد کارهای ما، 80 درصد نتایج را برایمان به همراه دارد.
مثل فروشنده ای که 20 درصد اجناسش، 80 درصد فروش را برایش به همراه میآورد.
ما میتوانیم مشخص کنیم 20 درصد کارهای مهم مان چه هستند و سپس با توجه به آنها برنامه روزانه مان را تنظیم کنیم.
برای آشنایی بیشتر با قانون 80/20 حتماً ویدئوی آموزشی زیر که مربوط به مجموعه کلیپ های شارژ پلاس هست را مشاهده کنید.
راه دوم: ماتریس آیزنهاور
آقای دوایت آیزنهاور، یکی از رئیس جمهور های سابق آمریکا، ماتریسی طراحی کرده که بر اساس آن، کارها به 4 دسته تقسیم میشوند.
1. مهم و فوری: کارهایی که بسیار مهم هستند و باید خیلی سریع انجام شوند. مثل درس خواندن برای امتحان فردای مدرسه
2. مهم و غیرفوری: کارهایی که مهم هستند اما در زمان حال اولویت ندارند. مثل خواندن کتاب
3. غیرمهم و فوری: کارهایی که مهم نیستند ولی باید همین حالا انجام شوند. مثل: جواب دادن به تلفن
4. غیرمهم و غیرفوری: تکلیف این دسته از کارها هم مشخص است و دیگر نیازی به توضیح دادن نیست! یعنی کارهایی که نه مهم هستند و نه فوری! پس اصلاً سراغشان نمیرویم.
پس حتماً این ماتریس را هم در نظر بگیرید و از آن استفاده کنید. فقط حواستان به این نکته هم باشد که انسانهای موفق، همیشه کارهای مهم و غیرفوری را انجام میدهند. چون وقتی کارهای مهم و غیرفوری را عملی کنی، دیگر کار فوری زیادی برایت باقی نمیماند که بخواهی انجامش بدهی.
3. برنامه خود را قابل تغییر قرار دهید
قابل تغییر قرار دادن برنامه، یعنی کاری کنیم که اگر به هر دلیلی نتوانستیم یکی از برنامه های آن را انجام دهیم، تداخلی بین برنامه ریزی کاری آن روز پیش نیاید. به عبارت دیگر کاری کنیم که انجام ندادن یکی از کارها، مانعی برای انجام دادن سایر کارها نباشد.
چون بالأخره ممکن است مشکلی پیش بیاید و نتوانیم آن کار را انجام دهیم و اگر برنامه انعطاف پذیری نداشته باشیم، کل روزمان رو به بطالت خواهد رفت. پس برنامه تان را طوری بنویسید که انعطاف پذیر و قابل تغییر باشد.
4. قورباغه را قورت دهید!
سعی کنید برنامه تان را بر اساس میزان انرژی و انگیزه خود تنظیم کنید. مسلماً شما هنگام ظهر و زمانی که بسیار خسته هستید و در حال استراحتید، نمیتوانید کار مهم و سختی را انجام دهید. درست است؟
قورباغه را قورت بده یعنی دقیقاً این کارهای سخت را به عنوان اولین کارتان قرار دهید. قطعاً انجام دادن این کارهای مهم در زمان بی حالی، نه تنها کمکتان نخواهد کرد، بلکه شما را از برنامه ریزی متنفر میکند.
5. برنامه را به صورت واضح مشخص کنید
برخی از افراد برنامه خود را به صورت بسیار کلی مینویسند. مثلاً دانش آموزان مینویسند “درس خواندن!”
خب این چه نوع برنامه ریزی است؟ برنامه ریزی یعنی دقیقاً مشخص کنید چه میخواهید و بدانید چه کاری میخواهید انجام دهید. این کار کاملاً غلط است.
اگر واقعاً برنامه تان درس خواندن است، بنویسید که دقیقاً کدام درس را، چقدر، با چه کیفیتی، چند صفحه و… میخواهید بخوانید. دقیق مشخص نکردن برنامه همانا، انجام ندادن آن نیز همانا…
پیشنهاد می کنم در این رابطه مقاله برنامه ریزی درسی را هم مطالعه کنید تا بهتر یاد بگیرید چطور باید ریز به ریز و دقیق یک برنامه درسی مناسب برای خود طراحی کنید.
6. به خودتان استراحت دهید!
سعی نکنید برنامه تان را طوری تنظیم کنید که مدام کار کنید! بدن شما به استراحت هم نیاز دارد و نمیتواند فقط کار کند. باید به میزان کافی زمان برای استراحت خود در نظر بگیرید.
البته در زمان استراحتتان فقط باید استراحت کنید! نه این که مدام در شبکه های اجتماعی بگردید و تلویزیون تماشا کنید. به ذهنتان به طور کامل استراحت دهید و بگذارید کمی آرامش را تجربه کند.
7. چک لیستتان را زیبا کنید!
یکی از اصلی ترین دلایلی که انگیزه شما را برای برنامه ریزی زیاد میکند، چک لیست جذاب و زیبا است. این که برنامه تان را به صورت روزانه و زیبا بنویسید و از دیدن آن لذت ببرید، شور و شوقتان برای برنامه ریزی بسیار زیاد میشود.
علاوه بر آن، وقتی برنامه هایتان یکی یکی عملی میشوند و شما تیک انجام آن کار را میزنید، هم به شدت لذت خواهید برد و هم آن کار را انجام داده اید.
میبینید؟ اگر چک لیست برنامه ریزی روزانه مناسبی داشته باشید، علاقه تان به برنامه نوشتن هم بسیار افزایش پیدا خواهد کرد.
8. برای خودتان جریمه تعیین کنید!
حالا که با راه های بالا، یک برنامه درست و حسابی برای خودتان تنظیم کردید، وقتش است که خودتان را مجبور کنید تا این برنامه عالی انجام شود.
برای اینکه برنامه را ریز به ریز عملی کنید، میتوانید برای خودتان جریمه تعیین کنید.
به طور مثال با خودتان بگویید که اگر من نتوانستم امروز فلان بخش از برنامه را انجام بدهم، فردا دو برابر آن را عملی خواهم کرد. یا فلان مبلغ برای کمک به نیازمندان کنار میگذارم. با این کار واقعاً مجبور میشوید تا برنامهتان را مو به مو اجرایی بکنید تا مشمول جریمه خودتان نشوید.
البته حواستان باشد که حتماً جریمه ای را که مشخص کردید، پرداخت کنید وگرنه هیچ تأثیری برای شما ندارد.
یک برنامه ریزی خوب برای زندگی
چطور برنامه ریزی کنیم تا موفق شویم؟ این سوال، سؤالی است که هر کسی که میخواهد برنامهای بنویسید حتماً از خودش خواهد پرسید؛ اصلاً یکی از دلایلی که شما را به این مقاله کشانده است همین سؤال بوده است. به جرأت میتوانم به شما بگوییم که اگر به راهکارهای که در این مقاله گفته شده است عمل کنید، میتوانید برنامه ریزی ماسبی داشته باشید و در نهایت هم موفقیت را از همیشه به خودتان نزدیک تر از همیشه ببینید.
کلیپ زیر هم تکنیک های برنامه ریزی را خیلی خلاصه و مفید برای شما بازگو می کند که پیشنهاد می کنم حتماً آن را هم مطالعه کنید.
نکته مهم این می باشد که شما علاوه بر این که این تکنیک ها را یاد گرفتید، نیاز دارید به خوبی آن ها را هم عملی کنید؛ به همین دلیل پیشنهاد می کنم حتماً مقاله چگونه برنامه ریزی خود را عملی کنیم را هم مطالعه کنید تا خیلی بهتر این مهارت را در وجود خود تقویت کنید.
برنامه ریزی روزانه برای نوجونان
شاید ابتدا کمی فکر کنید برنامه ریزی برای نوجوانان با افراد بزرگسال تفاوت چندانی ندارد! اما اصلاً این طور نیست؛ افراد در سنین نوجوانی معمولاً اشتباهات بزرگی را در برنامه های خود مرتکب می شوند که با قدرت می توانم بگویم اگر این اشتباهات نباشند، احتمال موفقیتشان در آینده چندین برابر خواهد بود!
اشتباهاتی مانند عدم اولویت بندی مناسب، نرفتن به دنبال علایق و استعدادهای خود، عدم مطالعه مناسب، عدم استراحت کافی و… که اگر می خواهید با آن ها به طور کامل آشنا شوید، پیشنهاد می کنم حتماً مقاله برنامه ریزی روزانه برای نوجوانان را هم مطالعه کنید. شما چه پدر و مادر باشید و چه خودتان نوجوان باشید، این مقاله کمک بسیار زیادی نصیبتان خواهد کرد.
راستی شما برای برنامه ریزی خود از چه روشی استفاده می کنید؟ خوشحال می شویم نظرات شما را در پایین همین مقاله ببینیم.
کاربر
خیلی غالی بود.خسته نباشید
پارسا هموله | پشتیبانی گام برتر
وقت بخیر ممنون از نظر لطفتون دوست عزیز خوشحالیم که تونستیم کمکتون کنیم
عاطفه
سلام
من هفتمم و تیزهوشان درس میخونم. و برنامه ریزی هم دارم اما تمام روشایی که بالا گفتین رو انجام دادم اما تاثیری نداشت 😫😢
ممنون میشم راهنماییم کنین 🙏🏻
پارسا هموله | پشتیبانی گام برتر
وقت بخیر دوست عزیز چون سوالتون تخصصی هست و نیازه که با مشاورین ما صحبت کنید، پیشنهاد می کنم به دایرکت اینستاگرام پیج mostafaee_com پیام بدید تا بهتون پاسخ داده بشه. موفق باشید
Sinaalaii
من تازه وارد کلاس هفتم شدم و با مشکلات درسی خیلی زیادی برخورد کردم اگه میشه کمکم کنید
ممنون
پارسا هموله | پشتیبانی گام برتر
وقت بخیر دوست عزیز چون سوالتون تخصصی هست و نیازه که با مشاورین ما صحبت کنید، پیشنهاد می کنم به دایرکت اینستاگرام پیج mostafaee_com پیام بدید تا بهتون پاسخ داده بشه. موفق باشید
بنیامین اسماعیلی
خیلی عالی بود به من خیلی کمک کرد♥
پارسا هموله | پشتیبانی گام برتر
وقت بخیر
ممنون از نظرتون. خوشحالیم که تونستیم کمکتون کنیم دوست عزیز
ابوالفضل
سلام من نمیتونم برنامه ریزی کنم بعضی اوقات مثلا یه چیزی می نویسم اما بهش نمی تونم عمل کنم
علی محمدخوئی
با عرض سلام و خسته نباشید فراوااان . ببخشید ، شما توی مطلب گفته بودید که در زمان استراحت فقط به خودمان استراحت بدیم . ینی برای تلویزیون دیدن و بازی با گوشی و چک کردن گوشی ، وقت جدا در نظر بگیریم؟ از طرفی دیگر این کارها غیرضروری و غیرفوری هستند ، ینی اصلا نباید سمتشون بریم؟ ( تو این بخش بیشتر بازی کردن با گوشی و دیدن فیلم در تلویزیون مد نظرمه) ، بعدشم اینکه چطوری تو زمان استراحت ، فقط به خودموم استراحت بدیم . ینی بشینیم یه گوشه کاری نکنیم؟ در کل خیلی ممنون از شما و اینکه مطلب خیلی خوبی بود و ممنون که به سوالای همه پاسخ میدید 😊😙
پارسا هموله | پشتیبانی گام برتر
وقت بخیر
ببینید در رابطه با سوال اول و سومتون باید بگم که منظور ما از استراحت، فقط استراحت هستش! یعنی خب شما وقتی تعداد زیادی کار انجام میدید، خسته میشید و ذهنتون نیاز به آرامش داره؛ اما شبکه های اجتماعی و تلویزیون و… حتماً ذهنتون رو درگیر می کنند و به اون آرامشی که باید نمی رسید. به همین دلیل میگیم که برای مدت چند دقیقه، چشمانتونو ببندید و فقط استراحت کنید تا به قول معروف ریکاوری بشید
اما سوال دوم؛ کارهای غیر ضروری و غیر فوری با توجه به خود شما تنظیم میشه. چرا فیلم دیدن و بازی کردن با گوشی و… جز تفریحات محسوب میشن و اتفاقا فوق العاده مهم هستند. اما باید یه زمان خاص و مجزا براشون در نظر گرفته بشه که بتونید بیشترین بهره وری ممکن رو داشته باشین.
اگه بازم سوالی بود همینجا بپرسید تا پاسخ بدیم. موفق باشید دوست عزیز
محمد
سلام و خداقوت
بسیار عالی استاد پارسا
عالی بود مثل همیشه👌👌
استاد من چنت سوال و پیشنهاد دارم اول پیشنهاد هام رو میگم بعد سوال هام رو میپرسم
پیشنهاد ها
1.قانون 90۰90۰1 میتونه کمک کنه
2.داشتن یه سیستمی که ما را پشتیبانی کنن در هر زمینه ای که ما نیاز داشتم(مثلا داشتن یه استاد عالی مثل شما برای پرسیدن یوال ازش زمانیکه سوال داشتی)
حالا سوال هام
1.استاد من تو برنامه ریزی روزانه یکم سخت میگیرم،میشه حداقل و حداکثر تعداد کار های روزانه رو بگید…
2.(من میگم مثلا از ساعت ۸تا۹ حل تست از کتاب ریاضی دهم)درسته این که من میگم از فلان یاعت تا فلان ساعت؟
3.استاد من از شخص شما سوال دارم میتونم داخل اینستاگرام(دایرکت)ازتون بپرسم؟
ممنون استاد بسیار عالی بود مثل همیشه👌👌👑👑
پارسا هموله | پشتیبانی گام برتر
سلام دوست عزیز وقتتون بخیر
ممنون از نظر لطف شما. خوشحالم که این مطلب تونسته بهتون کمک کنه.
بله پیشنهادهاتون که فوق العاده هستند و هر کدوم تو جای خودشون میتونند کمک کنند.
ببنید حداقل و حداکثر نداره، شما با توحه به خودتون و برنامه هاتون باید این کار رو انجام بدین؛ به طور مثال خود من یک روز 20 تا کار توی برنامه روزانم هست، و یک روز 2 تا کار! با توحه به خود فرد و برنامه هاش اندازه گیری میشه.
این که ساعت هم مشخص می کنید، باز هم بستگی به خودتون داره اما طبق جدیدترین تحقیقات، این موضوع منسوخ شدست و میتونه نتیجه برعکس روی شما داشته باشه. چون محدودتون میکنه. قبلا از این شیوه خیلی استفاده میشد اما اکنون نه. پیشنهادم اینه که همون مدل چک لیست که توی مقاله عرض کردم پیش برید.
بله حتما. سوالاتتون رو به شماره 09038942379 داخل واتساپ یا به پیج mostafaee_com در اینستاگرام بفرستید که خود بنده یا دوستان مشاور راهنماییتون کنیم. موفق باشید
reza
ببین استاد پارسا
عالی تر از این نمی شد
همچنین تشکر ویژه از استاد مصطفایی مدیر مجموعه پربار گام برتر
پارسا هموله | پشتیبانی گام برتر
وقتتون بخیر دوست عزیز
ممنون از نظر لطف شما. خوشحالیم که این مطلب مورد استفاده تون قرار گرفته. موفق باشید
رضا قربانی زاد
سلام چطوری میتونم من یه برنامه ریزی موثر برای خودم بنویسم؟لطفا راهنمایی کنید
رضا قربانی زاد
سلام چطوری میتونم من یه برنامه ریزی موثر برای خودم بنویسم؟
پارسا هموله | پشتیبانی گام برتر
وقتتون بخیر
دوست عزیز نکاتی که در این مقاله گفته شد گویای همه چیز بود؛ این راه ها رو انجام بدین مطمئن باشید نتیجه خوبی می گیرید
مهتاب حسین پور
سلام
یه جدول برنامه ریزی روزانه ندارید که بشه راحت انجام داد برنامه ریزی رو؟
پارسا هموله | پشتیبانی گام برتر
وقت بخیر
چرا خیلی راحت میتونید چک لیست برتر رو از سایت تهیه کنید و از اون استفاده کنید
موفق باشید
Alireza_d
ممنون از گام برتر برای اراعه این مقاله خوب و ناب برای برامه ریزی دقیق ضروری هس و خیلی کمکم کرد ممنون
پارسا هموله | پشتیبانی گام برتر
وقت بخیر
ممنون از نظر لطف شما….خوشحالیم که این مقاله تونسته کمکتون کنه.موفق باشید
Alireza_d
ممنون از گام برتر این مقاله عالیه و لرای برنامه ریزی درس ضروری هس ممنون از زحمتتکن
محمدرضا میرزایی
سلام من برای برنامه ریزی یک دفتر دارم که به دوبخش اصلی دسته بندی میشود که صفحه راست با صفحه چپ مرتبط هست (البته بعضی موقع ها جلو عقب میشود ) صفحه راست نام برنامه ریزی دارد و صفحه چپ نام گزارشات در صفحه گزارشات چند بخش وجود دارد تاریخ و عنوان و زمان انجام کار و وضعیت که در تاریخ و زمان و عنوان معلومه چی نوشته میشه ولی در بخش وضعیت دو بخش داره توضیحات علامت در توضیحات کار هایی که انجام دادم را واضح تر بیان میکنم که نسب به هر کار فرق دارد بعضی از جیز ها اصلا نیاز ندارد مثلا در توضیحات میتونه برنامه ریزی زیر دسته داشه باشه مثلا عنوان ریاضی و در توضیحات مینویسم خواندن مرور کردن تست و هر کدام را که انجام دادم تیک میزنم یا مثلا اگر وقفه ای در کار پیش اومد گفته میشه یا برای اینکه سر درگم نشم برای دفع بعدی گفته میشه چقدر عمل کردم تا کجا پیش رفتم که دفعه بعدی متوجه بشم از کجا باید شروع کنم خوب همه ی این ها یابخش مربوطه ان در ردیف وضعیت توضیحات نوشته میشه و در بخش توضیحات علامت در کل با دو علامت تیک و ضبدر یا ترکیبی یا نشان میدم کار انجام نشد یا به خوبی انجام نشد کار متوسط انجام شد یا انجام شد و اگر جزو کاری های موقتی که پیش میاد با دو تیک نشان میدهم کار به کلی تمام شد ولی در بخش برنامه ریزی یک پیش نیاز داره که در ورقه اول که دو طرف نداره یا خود ورقه برنامه ریزی نوشته میشود اول از همه در ورقه اول برای شروع تمام کار هایی که در کل زندگی باید انجام شود (دائمی نسبتایا کلی ) را مینویسم نماز و قران ورزش تفریح بهداشت درس خواندن کتاب و یاد گرفتن مهارتی به جز مربوط به مدرسه و حتی مثلا کمک در تمیز کردن خانه (خانه تکانی ) که همیشه هست ولی در هر زمانی قرار نیست پیش بیاد …. کل این نوشتار برای یک باره خوبی این کار همون یاد اوریه و ادم به خودش اجازه بی کاری علافی را نمیده (البته استراحت بحثش جداست ادم در استراحت هدف گزار هست مثلا برای تامین انرژی و با انرژی بالاتری رفتن سراغ کار ولی شاید همون زمان اگر از بی کاری بدون کار باشد چون هدف گزار نیست وقتی هم که تمام شه شخص نمیدانه باید از کجا شروعه کنه چی کار داره اصلا شاید مغزش از کسی که برنامه ریزی کرده و بی کار نیست خیلی بیشتر درگیر باشه و بیکاریش مساوی استراحت و تامین انرژی نباشه در صورتی که هر دو مثلا نشستن جلوی تلویزیون روی تخت خواب هستند یا در حال هر کار دیگری باشند از زبان دیگری میشود گفت شخص برنامه ریزی میکنه قدر زمانه را میدانه و از زمان تاثیر به اندازه اش را میدانه و میگیره ولی کسی که قدر زمان را ندانه نمیدانه چه هست و چی میخواد اخر سر هم یک روز با یک هفته فرقی ندارد برایش) خوب این مربوطه به صفحه اول بود برای یک بار ولی خود صفحه برنامه ریزی کار های موجود اصلی مربوطه به ان زمان را میگیم که قرار نیست در هر ورقه نوشته شود مثلا حدودا من یک برنامه مشخص دارم که یک بار برنامه ریزی میکنم برای یک ماه خوب تا اون موقع نیاز نیست مگر کار های جدیدی اضافه شود مثلا وسط کار یک امتحانی داریم که باید ان را جای بدهیم که این دلایل نیاز میشه هر دفعه نوشته شود یا برنامه ریزی های روزانه که با توجه به کار های همان روز کار های را مینویسیم خوب بعد ان که برای هر بازه زمانی نوشتیم دو نوع اولویت بندی میکنیم اول از لحاظ سختی و مقدار زمان کار (نسبت به همان مقدار کار ) بعد از لحاظ زمان مثلا این کار را باید زود تر انجام دهم چون مثلا صبح فقط بازه نوع بعد ان همه که برای برنامه ریزی غیر از نزدیک مدت هست مثلا این کار را باید زود تر انجام دهم چون تا سه روز بعده این کار را دیرتر چون برای یک هفته بعده و اگر همچنین دلایلی نباشد هر کار را نسبت به سختی اولیت بندی زمان میکنیم و عدد گزاری میشه یکان برای سختی و مقدار زمان درگیر کار بودن و دهگان برای اولویت زمانی که میتونیم به جای این کلا بر اساس همه چیز اعداد 1 . 2 . 3 گذاشت ولی اگر این طور باشد مثلا امروز باید در خانه کمک کنم و شماره ان 11 هست هم زمان بر هست هم باید اول انجام دهم که مثلا ظهر مهمان داریم (که مثل این میشه گفت 11=1) یا مثلا درس میخوام بخوانم مثل این زمان گیره ولی دیر تر باید انجام دهم 21 من مثلا باید شب در مسجد کمک کنم وقتش نسبت مثلا نسبت به شش کار امروز یا … در جایگاه وسط هست ولی چون شبه باید اخر انجام دهم 63 که ما در اصل دهگان را نسبت به همه چی قرار میدهم و نتیجه گیری ماست که 65 مثلا برای 6 ان برای ما مهم که کی انجام دهیم خوب این طوری اولویت بندی میشه به جز گزارشات در سمت برنامه ریزی بعضی موقع ها جمع بندی کار ها هم انجام میشه که چه کار ها کردم و نکردم چه مقدار زمان گزاشتم و…. و بعد ان یک یا چند جدول کوچک وجود دارد که نشان دهنده یک هفته هست و به خودم نسبت به برنامه ای که گزاشتم و عملکردم درصد میدم که در اخر میانگین کل هفته را جلوی ان مینویسم و در هفته بعد تلاش میکنم بیشتر بگیرم و در صد پیشترفت حتی اگر منفی باشد را مینویسم و جدول دیگر برای کار و شاید عادت هایی که قراره انجام بشه و در نظمش خیلی باید دقت شود مثلا خواب من تایین میکنم شب نه بخوابم و 5 بیدارشم جدول مینویسم و در اخر با میانگین میبینم چقدر درست عمل کردم و بعد ان که نظم تبدیل به عادت شد یا هر کاری دیگری ان را از جدول (یا از زبان دیگری از زیر ذربین ) خارج میکنم تا اینجا شد بخش اولویت و برنامه ریزی جمع بندی و فهرست عملکردو کار و… در اخر این صفحه جملات انگیزشی آموزنده و حتی اخلاق و کرداری که میخوام داشته باشم را مینویسم و سعی میکنم ان ها را بعد خواندن درک کنم و در زندگی بهره ببرم مثلا اگر نوشته شود فقط فقط خدا بایدبه خودم بفهمانم خودم رو سرگرم کار های بیهوده نکنم اگر بنویسم مثلا سحر خیز شو تا کانروا شوی حتی جدول درست میکنم تا تبدیل به کار همیشه گی کنم اگر انگیزشی یا مربوطه هم باشد یه چیزی بین این دو کاره که با این کار تا تمام شدن دفتر کلا ما از لحاظ رفتاری و عملکرد تغییر میکنیم و ارتقا میابیم ++ بجز اون همیشه کار و درس .اخلاق و … رو مینویسم به عنوان هدف کوتاه مدت یا بلند مدت (با هدف اصلی فرق داره ) مثلا باید کنار درس تلاش کنم تا تند خوانی را یاد بگیرم یا مثلا هدف مرور درس هااونی که در ارجعیت هست را مینویسیم که برای بلند مدت هم منظور به چندین سال و سالیان نیست از این رو نام گذاری تابستان ها را پیش گرفتم که اول اهداف نوشته میشود و بعد پایان گزارشات عمل و نتایجی که از کارام گرفتم رو مینویسم همراه با درصد عملکردم و مقدمه ای شروع میکنم برای سال بعد مثلا اولین نام گذاری شد تابستان تجربه همون سال کنار هر کاری که داشتم انواع کار ها را برای آشنایی بیشتر تجربه کردم مثلا فروشگاه اینترنی مهارت های کامپیوتری و …. یا مثلا تابستانی نام گذاری شد تلاش دقیق به علت زمان کم و کار زیاد که هدف را باید دقیق برنامه ریزی کرد تا به سرنجام برسد و … این نوع برنامه ریزی من بود که از ساده فقط نوشتن و… تا این جا پیش رفتن که البته نمیدانم از نظر یه متخصص این کار درست هست یا خیر ؟
پارسا هموله | پشتیبانی گام برتر
وقت بخیر
ممنون از به اشتراک گذاری نظرتون
ببینید خب برنامه ریزی انواع مختلفی داره و ببینید اگه واقعا این مدل برای شما جواب میده و خوب میتونید ازش استفاده کنید، حتما ادامش بدید اما اگه نه خیلی مناسب نیست براتون عوضش کنید. کاملا بستگی به خودتون داره
موفق باشید
علی
سلام خیلی خوب بود من خیلی چیز ها رو فهمیدم از شما خیلی سپاسگزارم
محمدرضا شهری | پشتیبانی گام برتر
سلام
خیلی ممنون از شما
پارسا هموله | پشتیبانی گام برتر
وقت بخیر
خوشحالیم که این مقاله تونست بهتون کمک کنه…موفق باشید
سارا
با سلام. خواستم مقاله شما رو بخونم انقدر این تصاویر کنار مقاله تکون خردن که اعصابم رو خرد کردند و کل تمرکزم به هم ریخت. تبلیغ کنار مقاله نمی گم نباشه ولی انقدر تکون می خوره که دیگه نمی شه رو مقاله تمرکز کرد. متاسفانه این مشکل بسیاری از سایت هایی است که مقالات مفیدی دارن اما پاپ آپ ها و تبلیغات مزاحم مانع تمرکز خواننده می شه. ممنون از مقاله خوبتون اما متاسفانه تحمل تموم کردنش رو نداشتم.
پارسا هموله | پشتیبانی گام برتر
وقت بخیر
بله حتما درخواستتون پیگیری میشه…ممنون از نظرتون
موفق باشید
ر. نژادشجاعی
با سلام خدمت شما
ممنون از مقاله و نکات خوبتون
اگه ما توی زندگیمون برنامه نداشته باشیم کارهارو درست انجام نمیدهیم و انجام ندادن درست کارها باعث میشه سرخورده و ناامید بشیم که این خودش به مراتب باعث مشکلات دیگه میشه
مثلا یرای مسافرت رفتن اگه برنامه ریزی نکنیم که چه وسایلی را میخوایم همراهمان ببریم و آنها را در یک برگه ننویسیم مطمینا چیزهایی یادمان می رود ، و اگربرنامه ریزی نکنیم از کدام مسیر میخواهیم برویم راهمان دورتر میشود ودیرتر به مقصد میرسیم و این خود موجب مشکلاتی درطول سفر میشود و مسلما به ما آنطورکه باید خوش نخواهد گذشت …
زندگی هم همانند مسافرت است اگه برنامه ای برای آن نداشته باشیم زندگیمان یکنواخت وخسته کننده میشود و به اهدافمان نخواهیم رسید…
پارسا هموله | پشتیبانی گام برتر
وقت بخیر
بله حتما همین طوره، ممنون از نظر شما
خوشحالیم که در حال برداشتن گام برتر زندگیتون هستید…موفق باشید
سمیه نوری
برنامه ریزی روزانه در واقع همون مسیر موفقیت هست چون هم پیوسته در مسیر هستیم و هم اینکه از انجایی ک احتمالا همه کارها در کنترل ماست احساس شادی میکنیم چرا که خیلی از ما انسانها زمانی افسرده و ناراحت میشویم ک فکر میکنیم هیچ تسلطی بر برنامه ها و زندگی خود نداریم و اگر به برنامه نویسی روزانه عادت کنیم هم حس احاطه بر زندگی رو در خودمون تقویت می کنیم و هم مسیر موفقیت رو آهسته و پیوسته میپیماییم و بر اثر این اثر مرکب زودتر به مقصود خود میرسیم.
پارسا هموله | پشتیبانی گام برتر
وقت بخیر
بله حتما همین طوره
ممنون از نظرتون
خوشحالیم که در حال برداشتن گام برتر زندگیتون هستید…موفق باشید
محمدجواد زارعی
من برای چک لیست از برنامه Microsoft To Do استفاده میکنم که امکانات بسیار عالی و محیط جذابی برای برنامه روزانه و هفتگی و … داره و میتونیم هر کاری که داریم رو به این برنامه بسپاریم و دیگه از فراموش کردن کارهامون خیال خودمون رو راحت کنیم
پارسا هموله | پشتیبانی گام برتر
وقت بخیر
خیلی هم عالی… ممنون از معرفی این برنامه
خوشحالیم که در حال برداشتن گام برتر زندگیتون هستید…موفق باشید
بانو مليحه كاوياني
سلام
وقت بخير
من مجدد اين مقاله رو خوندم گويا وقتي مرور ميكنم مطالب جديدتري ياد ميگيرم اين مقاله خيلي به من كمك كرده و من با درست كردن چك ليست به تمام برنامه هاي زندگيم ميرسم و اميدوارم كه همه عزيزان بتونن برنامه ريزي مناسبي و داشته باشن 😊
پارسا هموله | پشتیبانی گام برتر
وقت بخیر
خوشحالیم که در حال برداشتن گام برتر زندگیتون هستید…موفق باشید
محدثه صباحی
مطالب مثل همیشه خیلی عالی بودند و ممنون ازتون. در جواب سوالی که گفته بودید از چه روشی برای برنامه ریزی استفاده میکنید باید بگم که من یک سال اخیر رو از روش بولت ژورنال استفاده میکردم. این روش خیلی خوب بود ولی خود طراحی دفترش بسیار زمانبر بود و به همین دلیل نتونستم ازش استفاده کنم و کنار گذاشتمش. نقطه اشتراک این روش با روشی که شما گفتین این بود که بسیار طراحی زیبایی داشت و این باعث میشه انرژی و انگیزه بخش باشه ولی واقعا زمانبر بود. روش شما به نظرم خیلی عالی و کارامدتر از تمام شیوه برنامه ریزی هایی هستش که تاحالا امتحانشون کردم.
پارسا هموله | پشتیبانی گام برتر
وقت بخیر
ممنون از نظر عالیتون
خوشحالیم که در حال برداشتن گام برتر زندگیتون هستید…موفق باشید
بیتا محمدیان
با درود فراوان خدمت شما مقاله ی بسیار عالی و جذاب بود برای یک سفر خوب باید یک برنامه ریزی دقیق برای امکاناتی که می خواهیم داشته باشیم و مسیر راه را هم باید بلد باشیم تا بتونیم از سفرمون لذت ببریم درست مثل یک برنامه ریزی عالی برای یک هدف عالی . پاینده باشید
بیتا محمدیان
با درود فراوان خدمت شما این مقاله هم مثل بقیه مقاله ها بی نظیر و عالی بود به نظر من برای یک سفر عالی و خوب باید امکاناتی هم که در نظر می گیریم باید عالی و منظم باشد و گر نه ، ن از سفر لذت می بریم و نه از مسیر رفتنمان این مثالی که زدم مثل برنامه ریزی خوب و عالی برای رسیدن به یک هدف عالی هست پاینده باشید .
پارسا هموله | پشتیبانی گام برتر
وقت بخیر
ممنون از نظر لطف شما
خوشحالیم که در حال برداشتن گام برتر زندگیتون هستید…موفق باشید
رقیه کریمی
سلام . من خودم شخصا چند سال هست که برنامه ریزی در کارهام را دارم. و معتقد هستم کسانی که برنامه ریزی دارن در کارهاشون موفق ترند.
پارسا هموله | پشتیبانی گام برتر
وقت بخیر
بسیار هم عالی
خوشحالیم که در حال برداشتن گام برتر زندگیتون هستید…موفق باشید
سام
سلام خسه نباشید
مقالتون واقعا مفید و خوب بود ولی یکی از مشکل های من اینه که نمیتونم هدف مشخص کنم و خیلی سر در گم هستم و اگه برنامه ریزی روزانه ای نداشته باشم کلا روزم الکی هدر میره و اصلا نمیخوام همچین اتفاقی بیفته و اگر مشاوری چیزی در این رابطه دارید بهم معرفی کنید ممنون میشم واقعا .
و دومی اینکه چجوری باید برنامه ریزی کنم باید اونا رو بنویسم یا توی یه جدولی چیزی بزارم
طرز نوشتن و نوشتنشو نمیدونم چجوری باشه
پارسا هموله | پشتیبانی گام برتر
وقت بخیر
به شماره 09038942379 داخل تلگرام پیان بدید تا دوستان ما به طور رایگان کمکتون کنند
ممنون از نظرتون
Kkk
سلام میخواستم اگه میشه توضیح بدید که یه دانش آموز چه طوری میتونم توی تابستان برنامه ریزی کنه
خیلی ممنون بابت متن کاملتونبسیار مفید بود ❤️😘
پارسا هموله | پشتیبانی گام برتر
وقت بخیر
ممنون از نظرتون
بله به شماره 09038942379 داخل تلگران پیام بدید تا مشاوران ما به صورت رایگان کمکتون کنند
لیان
سلام متشکرم مقاله بسیار مفیدی بود من قصد دارم برای کنکور سال دیگه برنامه ریزی کنم که فکر کنم میشه یک برنامه ریزی بلد مدت،متایفانه نمیدونم چطور برنامه ریزی کنم!
شما فرمودید هدفرو به قسمت های کوچک تقسیم کنید. ممکنه بیشتر توضیح بدید یعنی چه
پارسا هموله | پشتیبانی گام برتر
وقتتون بخیر
ممنون از نظرتون. بله حتماً؛ هدف رو کوچیک کنید یعنی این که مثلاً شما ده روز دیگه امتحان دارید و هدفتون قبولی در اون هستش. اگه اون امتحان 10 درسه، باید به 5 بخش دو درسی تقسیم کنید که راحت تر بشه و بتونید به خوبی برسید به اون اهداف.
اگه سوالی باز هم در رابطه با مسائل درسی دارید، به شماره 09038942379 در تلگرام پیام بدید تا مشاور تحصیلی ما به صورت رایگان کمکتون کنند.
موفق باشید
بانو ملیحه کاویانی
سلام وقت خوش
خیلی ممنونم از آپلود این مقاله
شاید به نظرتون خنده دار بیاد ولی من هیچ تایم استراحتی تو برنامه ام قرار نمیدادم و با توجه به اینکه کتاب مربوط به سحرخیزی را قبلا مطالعه کرده بودم، برداشتم این بود که تایم استراحتی نباید باشه بنابراین اغلب اوقات نمیتونستم به برنامه روزانه ام پایبند باشم و دلزده می شدم و ادامه نمیدادم.
در هرصورت خیلی ممنونم که این تکنیک های مفید را در اختیار ما قرار می دهید.
به امید اینکه بتوانم تک تک زحمات شما را جبران کنم.
پارسا هموله | پشتیبانی گام برتر
وقتتون بخیر
این مشکل رو متاسفانه خیلی از افراد داشتند و دارند و همون طور که در مقاله هم گفته شد مثل شما فکر می کنند که نباید هیچ تایم استراحتی در برنامه روزانه شان باشد. در صورتی که این بزرگترین اشتباه ممکنه و بعد از چند مدت حتما از برنامه ریزی دلزده خواهند شد.
خوش حالیم که در حال برداشتن گام برتر زندگیتون هستید… موفق باشید
Fatemeh
سلام ممنون از نکات مفید تون
یه سوال داشتم و خیلی درگیرم کرده که تو مقاله تون پیدا نکردم اینکه درمورد زمان بندی کار هایی که میخوایم در طول روز انجام بدیم چه شکلی باشه؟
مثلا من شنیدم بعضیا میگن زمان به صورت دقیق و ساعت بندی شده باشه و برخی هم میگند به صورت کلی باشه و محدود به زمان نباشه و روز رو به بخش هایی صبح و ظهر و عصر و… تقسیم شه ؟
نظر شما دراین باره چیه؟
ممنون
پارسا هموله | پشتیبانی گام برتر
سلام. وقتتون بخیر
ببینید برنامه ریزی بیشتر به خودتون بستگی داره و باید ببینید کدوم شیوه براتون موثرتره. سبک اول، در گذشته به شدت توصیه میشد و خیلی از افراد هم از اون استفاده می کردند. اما الان و با توجه به سبک زندگی افراد، این روش خیلی مورد استفاده قرار نمیگیره. چون ممکنه یک نفر نتونه در یه زمانی کاری رو که قرار داده بود انجام بده و همین دلیل انرژیش به شدت کمتر بشه و از انجام بقیه برنامش منصرف بشه.
اما بازهم بستگی به خودتون داره، اگه می بینید می تونید با این شرایط کنار بیاید و براتون مفیدتره، حتماً از این شیوه هم استفاده کنید.
بهتره که زمان بندی نکنید.
موفق باشید…
محمدصادق
سلام مطالب مفید بودن ولی به نظرم اگه موضوعات رو باز کنید و به جز بینی بیشتر توجه بشه بهتر برنامه ریزی جز به جز من خیلی همیچین برنامه ای دوست دارم که تمام ساعتها و برنامه کانلا مشخص باشد خیلیا میگن زندگی رباتی هست اما تا وقتی نوع سبک زندگیت احساس لذت و خوشی رو بهت میده فکر نکنم اشکال داشته باشه خیلیا دوست دارن این مدلی رو خیلی ها هم دوست ندارن ولی در کل من چون به همه جوانب دقت میکنم هر موضوعی به جای خودش شادی هامو دارم غم هامو هم دارم
پارسا هموله | پشتیبانی گام برتر
سلام دوست عزیز
این سبک، در گذشته به شدت توصیه میشد و خیلی از افراد هم از اون استفاده می کردند. اما الان و با توجه به سبک زندگی افراد، این روش خیلی مورد استفاده قرار نمیگیره. چون ممکنه یک نفر نتونه در یه زمانی کاری رو که قرار داده بود انجام بده و همین دلیل انرژیش به شدت کمتر بشه و از انجام بقیه برنامش منصرف بشه.
اما بازهم بستگی به خودتون داره، اگه می بینید می تونید با این شرایط کنار بیاید و براتون مفیدتره، حتماً از این شیوه هم استفاده کنید.
موفق باشید
M.sadegh
این مطالب واقعا عالیه و اگر کسی بتونه ۷۰ درصد این برنامه ریزی رو هم انجام بده موفق میشه البته ابتدای کار سخته ولی اگه یک ماه اول رو رد کنه میتونه تو زندگی موفق بشه..
ممنون از مطالب تاثیرگذارتون
پارسا هموله | پشتیبانی گام برتر
سلام دوست عزیز
بله حتماً. هر کس این تکنیک ها رو انجام بده قطعاً نتایج خوبی هم برایش به همراه خواهد داشت.
ممنون از نظر لطف شما و خوشحالیم که مورد استفاده تون قرار گرفته… موفق باشید.
Alireza Amini
سلام خدمت شما.ممنون از روش خوبتون فقط میخواستم بگم من میخوام یک فوتبالیست بشم و فوتبال واسم از هر چیزه دیگه ای مهم تره.نهایتا یک سال دیگه بشتر وقت ندارم من الان ۱۸سالمه و همه میگن دیگه فوتبال واسه تو فایده ای نداره چون با این سنت نمیتونی تست بدی.واسه همین نمیخوام دیگه عقب بمونم.الانم هنوز از راهکارتون استفاده نکردم،واسه همین میخواستم بگم راهکارتون واسه هر کاری مثل فوتبال خوبه؟آخه من یکسال از روی یه برنامه کار کردم اما اصلا پیشرفتی نکردم.خواشا کمکم کنین.
پارسا هموله | پشتیبانی گام برتر
سلام دوست عزیز
دو تا نکته مهم اینجا وجود داره که باید بهشون دقت کنی؛
اول این که خب علاقه شما کاملا طبیعیه و خیلی از همسن و سالای شما به فوتبال به طور شدید علاقه دارند؛ اما این رو باید بگم که فقط علاقه کافی نیست. شما باید علایقتون در کنار تیپ های شخصیتی، هوش ها و ارزش هات در کنار هم قرار بگیرند تا در نهایت رسالت زندگیت کشف بشه و مطمئن بشی که به درد اون چیزی که بهش علاقه داری میخوری یا نه (البته این رو هم بگم که این کار خیلی زمانبر نیست و میتونی هم خیال خودتو و هم اطرافیانتو از بابت این که فوتبال واست مناسبه راحت کنی)
نکته دوم هم اینه که بله میشه از این راهکارها استفاده کرد؛ اما در هر صورت شما برای رسیدن به هدف خودت باید تلاش بیشتری کنی و از تکنیک های حرفه ای تر از این نکات کمک بگیری تا بتونی همون نتیجه ای رو بگیری که میخوای.
بحث مهم اینجاست که تو تا زمانی که همون رسالتی که گفتم رو کشف نکنی، ممکنه وقت و زمان خودت و اطرافیانت رو هدر بدی و در نهایت هم به هدفی که میخوای نرسی. پس بهتره از راه درستش اقدام کنی.
پیشنهاد میکنم تو واتساپ به شماره پشتیبانی مجموعه یعنی 09038942379 همین پیام رو بده و سوالت رو مطرح کن تا مشاوران و متخصصین ما، بتونن به صورت رایگان به سوالت جواب بدن و بهت کمک زیادی بکنند. شک نکن که میتونی اتفاقای خوبی رو رقم بزنی…
منتظرت هستیم
مهدی
سلام خسته نباشید
ممنون از مقاله خوبتون
راستش من یه برنامه ریزی دارم ولی اگر ساعتی که 9 نوشته شده 9/10 دقیقه بشه اعصابم میریزه بهم و نمیتونم بقیه برنامه رو ادامه بدم
اگر راهنماییم کنید ممنون میشم
مجتبی مصطفایی|مربی استعدادیابی و مهارتهای موفقیت
وقت خوش
برنامه ریزی به این سبک یعنی به صورتی که دقیقا برای هر کاری ساعت خاصی رو مشخص کنید،تقریبا روشی هست که منسوخ شده و دیگه گاربردی نداره
بهتره از روش های برنامه ریزی به روز تر که در این مقاله هم به آن ها اشاره شده استفاده کنید
midas
زیاد جالب نبود با این حال ممنون
پارسا هموله | پشتیبانی گام برتر
ممنون از این که نظرتون رو بیان کردید. میشه بفرمایید چه بخشیش مورد توجهتون قرار نگرفت؟
ز.محمدی
با سلام وخسته نباشید اول میخوام که حتمممماااا ازتون تشکر کنم بابت نکات مفیدتون و بعدش میخوام ازتون کمک بگیرم بنده با فاصله 12سال از فارغ التحصیلی کاردانی مامایی امسال به امید خدا کنکور کاردانی به کارشناسی میخوام شروع کنم شاغل هستم ولی فعلا تو مرخصی استعلاجی زایمانم یه بچه 4 ماهه دارم میخواستم کمکم کنین تا یه برنامه ریزی عالی برای موفقیت حتمی ام داشته باشم شهریورماه ان شالله وقت آزمونمونه چون من میخوام با بهترین رتبه قبول بشم ممنون میشم اگه راهنماییمبفرمایین بابت همه چی
مجتبی مصطفایی|مربی استعدادیابی و مهارتهای موفقیت
سلام،وقت خوش
ممنون از اظهار لطفی که داشتید
لطفا همین سوال رو به شماره 09038942379 در شبکه اجتماعی تلگرام یا واتساپ پیام بدید تا مشاورین متخصص مجموعه با شما تماس بگیرن و بهتر راهنماییتون کنند.
parsa
ممنونم از شما و مطالب خوبتون امیدوارم موفق باشید!
مجتبی مصطفایی|مربی استعدادیابی و مهارتهای موفقیت
ممنون از شما،خوش حالیم که این مقاله برای شما مفید واقع شد
سهیلا
ممنونم ازمطالب عالی که ذکر کردین در مورد برنامه ریزی. منم مشکل کمال گرایی و سخت گیری رو داشتم در مورد برنامه ریزی که داره کم کم رفع میشه به لطف مقاله خوبتون
پارسا هموله | پشتیبانی گام برتر
سلام کاربر گرامی
خیلی خوشحالیم که نکات مقاله براتون کاربردی بوده و تونسته کمکتون کنه.
ممنون از نظر لطف شما…موفق باشید…
کیمیا عکاشه
ممنون از مقاله ی خوب شما.من عاشق برنامه ریزی کردنم ولی خب متاسفانه خوب برنامه ریزی نمیکنم همش فکر میکنم لیست برنامه هام نحوه برنامه ریزیم اشتباهه به خودم ایمان ندارم از روشاتون استفاده میکنم ممنون ازتون
پارسا هموله | پشتیبانی گام برتر
سلام کاربر گرامی
ممنون از نظر لطفتون. امیدوارم بتونید با استفاده از روش هایی که گفته شد بتونید به بهترین شکل ممکن برنامه ریزی کنید و اتفاقات خوبی رو برای خودتون رقم بزنید…
موفق باشید…
علیرضا
سلام من دانشآموز هستم.
برنامه ریزی میکنم ولی شب که میشه یا هیچ کدوم رو انجام ندادم یا یکیش مونده.
بعضی اوقات در روز هم به کارهای متفرقه مشغول میشم.
اگه کمک کنید ممنون میشم
پارسا هموله | پشتیبانی گام برتر
سلام دوست عزیز
مشکل شما رو تا یک زمانی خود من هم که نویسنده این مقاله هستم داشتم و متسفانه مشکلات زیادی برام ایجاد شده بود. اما راهکارهایی که در این مقاله بهتون گفته شده حتماً میتونن کمک بسیار زیادی به شما بکنند و اگه به صورت دقیق انجامشون بدید، حتماً اتفاقات خوبی براتون رقم خواهد خورد.
اما علاوه بر این ها، ما مقاله دیگری به نام برنامه ریزی درسی براتون نوشتیم که در اون به مشکلات شما و راهکارهایی برای از بین بردنشون به صورت تخصصی اشاره کردیم که پیشنهاد میکنم حتماً اون مقاله رو هم مطالعه کنید.
در نهایت اگر مشکلتون حل نشده، به شماره پشتیبانی موسسه یعنی 09038942379 تو یکی از شبکه های اجتماعی (تلگرام، واتساپ، ایتا) پیام بدید تا مشاوران خبره ما بتونند در این زمینه به شما مشاوره رایگان بدن.
موفق باشید…
شکیب
با عرض سلام و خسته نباشید،مقالتون بسیار عالی بود فقط میتونید یک توضیح مختصر دربارهُ چکلیست بدین من دقیق متوجه نشدم
با تشکر
پارسا هموله | پشتیبانی گام برتر
سلام دوست عزیز. ممنونم از نظر لطف شما
بله حتماً. همون طور که گفته شد باید یک دفترچه مخصوص تهیه کنید و کارهای هرروزتون رو داخل اون بنویسید. به این ترتیب که انتهای هرشب برنامه های فردای خود را یادداشت کنید و جلوی آن ها مربع کوچی بگذارید. سپس در آن روز هر کاری را که انجام دادید، در مربع رو به روی آن کار یک علامت مانند تیک بگذارید.
بهتون توصیه میکنم حتماً این کارو انجام بدید چون تاثیر فوق العاده ای بر روند و سرعت کار شما خواهد داشت.
بازم اگه سوالی دارید حتماً بپرسید. ما آماده پاسخ گویی به شما هستیم…
Amir
سلام خسته نباشید مقاله عالی ایی بود فقط ی سوالی داشتم که اگر هدفمون بلندمدت بود چکار کنیم مثلا برای ۵ سال بعد بود یا میان مدت برا ۶ماه بعد بود چکار کنم
پارسا هموله | پشتیبانی گام برتر
سلام
ممنون از شما
یکی ار راه ها، اینه که شما برنامه بلند مدت خودتون رو به قسمت های کوچک تر تقسیم کنید و بعد هر روز یک قدم به سمت اون هدف بروید. برای اطلاعات بیشتر سعی کنید هدفگذاری به شیوه اسمارت رو هم مطالعه کنید. مقاله هدفگذاری هم می تونه به شما کمک زیادی کنه .
موفق باشید
مهدی
باسلام مدتی بود تو فکر یک برنامه ریزی عملی بودم ، مطالب خوب و مفید و کاربردی بودن ، اگر راجع به برنامه ریزی بلند مدت مطالبی بگذارید ممنون میشم ، کارتون خیلی بزرگ و با ارزش هست چون آینده یک زندگی رو رغم میزنید ، بهترینها رو از خداوند براتون میخوام🌺💝
پارسا هموله | پشتیبانی گام برتر
سلام
چه قدر خوشحالیم مقاله برنامه ریزی براتون مفید بوده و از این بابت به خودمون می بالیم
حتماً چشم
موفق باشید
عارفه
سلام و خدا قوت .برای نوشتن برنامه روز قبلش باید برنامه ریزی کرد و نوشت یا صبح همان روز ؟؟؟
مجتبی مصطفایی|مربی استعدادیابی و مهارتهای موفقیت
سلام
ممنون از شما
هر کسی برای این کار نظر خاص خودش رو داره و معمولا هر دو راه رو پیشنهاد دادند .
یک اصل کلی وجود داره که میگه ببینید کدوم برای شما راحت تره و بهتر جواب میده همون رو انتخاب کنید
ولی شب برای بررسی روزی که گذشت و برنامه ریزی برای فردا بهتره و بیشتر توصیه شده .
متشکر از اینکه همراه مایید
رقیه کریمی
سلام مرور شد
سلام
ممنون از شما که علاوه بر خواندن مقالهها مرور هم می کنید
مهدوی
سلام .مقاله خوبی بود .با تمام مطالب موافق هستم چندین بار برنامه ریزی کردم ولی با رعایت نکردن نکاتی که گفتید اصلا کار پیش نرفت ودر جا متوقف شدم.ممنون.
سلام
موفق و سربلند باشید
ممنون از شما
صغری تیموری
سلام امیدوارم من هم بتونم یک فرد با برنامه ومنظم بشم.ممنونم
سلام
موفق و سربلند باشید
متشکرم
فیروزه حاجی قنبری
عالی بود.ولی عملا خوبه که برنامه ریزی رو خوب یاد بگیریم
پارسا هموله | پشتیبانی گام برتر
ممنونم از شما
بله دقیقا…
سمیه تیموری
نکات خیلی مهم و کلیدی بود
ان شاءالله با رعایت کردن اونها به موفقیت برسیم.
پارسا هموله | پشتیبانی گام برتر
ممنون از شما
انشاءالله…
کیانمهر
سلام ممنون
بله واقعا برنامه ریزی خیلی درپیشرفت موثرهست
پارسا هموله | پشتیبانی گام برتر
سلام
دقیقا، برنامه ریزی عامل اصلی پیشرفتمونه
موفق باشید…
Pariya_amirpor
چک لیست معجزه میکنه. مقاله خیلی خوب و کاربردی بود مرسی از شما
پارسا هموله | پشتیبانی گام برتر
بله چک لیست مهم ترین بخش یه برنامه ریزی مناسبه.
ممنون بابت نظرتون…
منیر سادات حسینی
ممنون از مقاله مفیدتون .سعی میکنم از تمام راهکارها برای برنامه ریزی درست استفاده کنم
پارسا هموله | پشتیبانی گام برتر
سلامت باشید.
امیدوارم که بتونید با برنامه ریزی عالی موفقیت رو از همیشه به خودتون نزدیک تر ببینید…
nemati
درود بر شماااا☺?
مقاله ایی شااایسته و قاابل تحسین ??????
“” بنویسیم تا محقق شود “”
☺????????
پارسا هموله | پشتیبانی گام برتر
نظر لطف شماست.
ممنون…
mahdiyeh _faraji
خسته نباشید اقای هموله مقالتون فوق العاده بود…این راهکار هایی که گفتید عالیه و امیدوارم با استفاده از این راهکار هایی که گفتین بتونیم یکی از راه های مهم موفقیت رو طی کنیم.
پارسا هموله | پشتیبانی گام برتر
مرسی از شما
منم امیدوارم هممون بتونیم با یه برنامه ریزی مناسب به قله های موفقیت برسیم…
سمیه قریشی
سلام عالی بود اقای هموله
ماشاالله دیگه مطلب نداشتین بذارین ??
راهکارها خیلی سازنده هستند ممنون از زحماتتون
پارسا هموله | پشتیبانی گام برتر
ممنون ازتون
تلاش شد که تمام مطالب در نظر گرفته بشه تا بتونیم برنامه ریزی کاملی داشته باشیم…
موفق باشید
معصومه شاهری
سلام.خیلی عالی بود.به تمام نکته هایی که برای برنامه ننوشتم بودن شما اشاره کردید.گاهی برنامه دارم وگاهی در ذهن.مکتوب کردن به ذهن کمک میکنه حتما عملیش کنی.سپاس
پارسا هموله | پشتیبانی گام برتر
ممنونم از شما.
بله حتما باید برنامه روزانه رو بنویسیم تا مسیر عصبیش برامون ساخته بشه و مغزمون ما رو مجبور به انجام کارهامون کنه…
حمیده فعال
مطالب کامل و خوبی بود اگر گاهی یک یا دو کار که مجدد مرا شارژ می کند انجام ندهم باعث می شود فردایش به شیوه قبلی برنامه ریزی نکنم چون نیاز به شارژ خودم دارم من برنامه های خود را به صورت چک لیستی می نویسم و سعی می کنم زمان موضوع تخصصی ام ۲ ساعت شود گاهی کمال گرایی زیادی که دارم باعث می شود برنامه های سخت گیرانه ای بنویسم
پارسا هموله | پشتیبانی گام برتر
همون طور که تو مقاله گفته شد باید به نوع برنامه ریزی دقت کرد تا سخت گیرانه نباشه.
چون ممکنه باعث عدم برنامه ریزی بشه.
امیدورارم این کمال گرایی تون سریع از بین بره…
پریزاد
سلام مقاله خیلی کامل بود ممنون از شما .
منم چند روزیه که کارهای فردا رو مینویسم و اونارو انجام میدم خیلی عالیه .
پارسا هموله | پشتیبانی گام برتر
سلام
ممنون
شک نکنید که دارید کار درست رو انجام میدید…
الهه ابراهیمی
عالیه من همیشه برنامه ریزی میکنم برای کارهام و به همشون میرسم..لاین ماتریسه خیلی خوب بود.دسته بندی جالبی بود …مرسی از مطالب خوبتون:)
پارسا هموله | پشتیبانی گام برتر
ممنونم از شما
موفق باشید
رقیه کریمی
سلام من خودم شخصا چند سالی هست که در کارهام برنامه ریزی دارم و خیلی راضی هستم
پارسا هموله | پشتیبانی گام برتر
سلام احسنت به شما
شک نکنید که موفقیت در انتظار شما خواهد بود…
سهیلا کریمی
مقاله خوبی بود خسته نباشید?????
پارسا هموله | پشتیبانی گام برتر
ممنونم از شما…